Andere Rotary Golftoernooien

Rotary Clubs die in 2017 een Open Golftoernooi organiseren voor fundraising kunnen dat aan ons kenbaar maken. Het toernooi zal hieronder geplaatst worden.

Spelregels: Stuur de informatie (in vier – zes bondige zinnen) inclusief link naar de website voor meer informatie en aanmelding naar: info@dgfr.nl

Als tegenprestatie vragen we om de DGFR onder de aandacht te brengen in uw communicatie!


Golftoernooi RC Eindhoven-Zuid – woensdag 27 juni 2018 op de Prise d’Eau Golf in Tilburg

Rotaryclub Eindhoven-Zuid organiseert jaarlijks een golftoernooi om geld in te zamelen voor goede doelen. Dit jaar golfen we voor de wederopbouw van de Sister Marie Laurence Primary School op St. Maarten. Iedereen is van harte welkom om mee te doen.

Het golftoernooi van onze club is al meer dan 20 jaar een succes. Een ontspannen, gezellige golfdag met altijd een mooi resultaat voor het goede doel. Zet de datum in uw agenda en reserveer uw plaats in het deelnemersveld. Graag tot ziens op woensdag 27 juni 2018!
http://golf.rotary-eindhoven-zuid.nl/

 

Vrijdag 27 juli golftoernooi op Golfbaan Catharinenburg in Melissant. Aanmelden via: www.rotary.nl/westvoornevoorneputten

 

Uitnodiging Golfdag Dinsdag 18 september 2018

Noord-Brabantsche Golfclub Toxandria

De Rotaryclub Breda-Zuid heeft het genoegen u uit te nodigen voor een geheel verzorgde en sportieve dag op de Noord-Brabantsche Golfclub Toxandria ten bate van het Kerstdiner voor deelnemers van de Voedselbank Breda. Een mooie gelegenheid om met een aantal van uw relaties een geheel verzorgde en uitdagende golfdag door te brengen en tegelijkertijd positief bij te dragen aan de Voedselbank Breda. De organisatie staat samen met Toxandria borg voor het gastheerschap voor u en uw gasten.

U kunt zich inschrijven via d.spoormans@mannaertsappels.nl

Deelnameprijs: Euro 150 pp all in voor 18-holes en Euro 115 pp all in voor 9-holes.